Сокальський районний методичний кабінет

 

News

News: 311
Nov 18, 2015

Семінар -практикум

«Власне висловлення. Як можна успішно впоратись із цим завданням?»
Nov 18, 2015

Нарада заступників

17 листопада відбулася нарада заступників директорів ЗНЗ І-ІІІст. В рамках наради обговорено питання про умови проходження ЗНО-2016, заступникам представлено "Дорожню карту освітніх реформ", а також презентовано ідеї щодо проекту нової програми "Обдарована дитина". Завідувач РМК Г.Гібляк.
Nov 17, 2015

Семінар – практикум на тему «Що таке блог та навіщо він потрібен?»

16 листопада на базі Великомостівського НВК «ЗШ І-ІІІ ст..-ліцей» відбувся семінар – практикум для вчителів зарубіжної літератури Великомостівського та Белзького округів на тему «Підвищення професійної компетентності вчителя шляхом створення та оформлення педагогічних блогів. Блог як форма дистанційного спілкування».
Nov 17, 2015

Семінар - практикум учителів інформатики

Семінар - практикум учителів інформатики
Nov 17, 2015

Тренінг

Тренінг з серії eTwinning Plus Practical Session 2015 за участю шкіл Сокальщини
Nov 3, 2015

Нові досвіди, нові плани

20 жовтня відбулося засідання ради методичного кабінету. Схвалені нові кращі досвіди, розроблено тези до нової програми "Обдарована дитина".
Nov 3, 2015

Школа молодого керівника

22 жовтня відкрито Школу молодого керівника школи. Новопризначені директори шкіл та заступники директорів з навчально-виховної роботи вивчатимуть кращий досвід з освітнього меннеджменту, управління школою, здобуватимуть практичні навики, вироблятимуть позицію в освітній політиці, оволодіватиимуть основами психології управління. Їхніми наставниками стануть досвідчені керівники шкіл району.
Nov 3, 2015

У суботу стартують районні олімпіади з навчальних предметів.

У жовтні відбувся І етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Цьогоріч - з 19-ти предметів. А вже у суботу, 7 листопада розпочинається марафон олімпіадних змагань районного рівня.
Nov 3, 2015

Школа лідерів освіти розпочала роботу

22 жовтня відкрито роботу Школи лідерів освіти.Молоді та творчі педагоги навчатимуться основ освітнього менеджменту, управління школою, здобуватимуть психолого-педагогічні знання та навики формування регіональної освітньої політики. На першому засіданні визначено передумови функціонування школи, оголошено особисту мотивацію щодо навчання кожним з учасників, узагальнено очікувані результати діяльності. Галина Гібляк, керівник Школи лідерів освіти.
Nov 3, 2015

Скоро вибиратимуть "Учителя року"

Відповідно до наказу відділу освіти оголошено про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2016". Цьогоріч педагогічні змагання визначатимуть кращих учителів у номінації "Історія", "Англійська мова", "Захист Вітчизни", ""Математика". Запрошуємо талановитих та досвідчених педагогів Сокальщини продемонструвати фахову майстерність, педагогічну творчість та кращі зразки досвіду роботи в рамках головного педагогічного конкурсу країни. Про умови участі у конкурсі читайте на сторінці "Педагогічні конкурси - Учитель року". Галина Гібляк (завідувач РМК)