Сокальський районний методичний кабінет

 

News

News: 311
Sep 24, 2015

Місячник становлення молодого вчителя

Педагогічні колективи навчальних закладів району поповнили молоді педагоги. з метою їх професійної адаптації районний методичний кабінет спільно з керівниками шкіл організувував Місячник становлення молодого педагога.
Sep 16, 2015

Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек»

місячник шкільних бібліотек під гаслом «Виховуємо громадянина – патріота України».
Sep 2, 2015

Форум видавців

Відділ освіти Сокальської районної державної адміністрації повідомляє про про те, що у м. Львів з 9-13 вересня проходить ФОРУМ ВИДАВЦІВ, авторів, друкарів, бібліотекарів,перекладачів, журналістів, освітян, а також читачів та просить педагогів району взяти активну участь в даному заході.
Aug 18, 2015

ОНЛАЙН-БІБЛІОТЕКА ШКІЛЬНИХ ПІДРУЧНИКІВ

До уваги керівників та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Сокальського району!!!
Aug 17, 2015

Про серпневі конференції та наради освітян

З метою організованого початку 2015/16 навчального року, відділом освіти та Сокальським РМК розроблено графіки проведення серпневих засідань районних методичних об'єднань та визначено дату проведення настаночої наради з керівниками навчальних закладів.
May 25, 2015

До уваги випускників 11 класів!

3 червня розпочинається тестування . Роздрукуйте запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки!
May 14, 2015

Перемога сокальчан в обласному конкурсі екологічних проектів “Дотик природи – 2015”

7 травня 2015 року у КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний конкурс екологічних проектів “Дотик природи – 2015”.
May 6, 2015

Підсумкове засідання РМО учителів суспільствознавчих дисциплін

5 травня відбулося підсумкове засідання РМО учителів суспільствознавчих дисциплін. В рамках засідання підведено підсумки методичної роботи з вчителями історії, науково-методичної, інноваційної діяльності, роботи з обдарованими дітьми. Також учителів ознайомлено з нормативними та інструктивно-метоичними документами, які стосуються ДПА, методичними рекомендаціями з питань підготовки завдань для проведення ДПА з історії та правознавства. Керівник РМО Гущик М.П. та Гоман Р.В. ознайомили учителів із змінами до навчальних програм, висловили власне бачення щодо необхідності побудови змісту кусу на основі концентричного та інтегрованого підходів, які пропонує "Львівська ініціатива". Перед учасниками заходу виступила учитель Сокальської СШ І-ІІІст. №3 Нестерук Н.Р . - фіналіст Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2015" у номінації "Правознавство". Наталія Романівна розповіла про уасть у конкурсі, презентувала конкурсні матеріали та власний блог. Також обговорено нові бачення системи роботи з учителями суспільних предметів на рівні району на наступний рік. Галина Гібляк.
May 5, 2015

Підсумкове засідання РМО вчителів початкових класів

30 квітня 2015 року в Сокальському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №4-ліцей» відбулось підсумкове районне методичне об’єднання вчителів початкових класів. В рамках засідання підведено підсумки методичної роботи з вчителями початкових класів району.
Apr 23, 2015

Педагогічний практикум вихователів ГПД.

22 квітня 2015 року в Сокальському НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №4-ліцей» відбувся педагогічний практикум вихователів груп продовженого дня з проблеми «Розвиток творчих здібностей учнів ГПД засобами новітніх педагогічних технологій».